06 1890 3383

ERVARINGEN

Het bezoeken van een coach doe je niet zomaar. Je wilt er een goed gevoel bij hebben. Soms kan het lezen van ervaringen van klanten dit gevoel geven. Op deze pagina kun je meerdere ervaringen lezen.

ERVARINGEN

Het bezoeken van een coach doe je niet zomaar. Je wilt er een goed gevoel bij hebben. Soms kan het lezen van ervaringen van klanten dit gevoel geven. Op deze pagina kun je meerdere ervaringen lezen.

De behandelingen bij Danielle geven met mij rust en inzicht in bepaalde situaties. Ze helpt mij bij het verwerken van vervelende ervaringen. Doordat ik moeilijk over emoties kan praten vind ik het prettig dat Danielle deze aanvoelt en ziet. Tot nu toe heb ik veel baat bij de sessies.

Margot

Ik heb bij Danielle de coaching mogen volgen. Ik ervaar Danielle als een prettig persoon die heldere en duidelijke feedback geeft. Mij handvatten heeft aangereikt waardoor ik weer verder kon met de blokkades in mijn leven. De sessie heb ik als zeer prettig en waardevol ervaren. Ik zal er ook zeker (mocht dit nodig zijn) in de toekomst weer gebruik van maken. Ook kan ik een ieder de coaching van Danielle aanraden.

 Monique

Ik ben Lotte en ben nu 19 jaar oud. Toen ik naar de middelbare school ging was dit een enorme overgang. Ik kreeg stemmingswisselingen en soms was ik zo verdrietig dat ik het allemaal niet meer zag zitten. Ik snapte niet waardoor het kwam en ik wist niet wat er mis was met mij. Na een tijd wisten mijn ouders ook niet meer hoe ze mij konden helpen, dus gingen ze rondvragen. Mijn moeder kent Danielle en vertelde dat zij mensen behandelt met soortgelijke problemen.

Ik contacteerde Danielle met de vraag of ze mij kon ondersteunen. Na een aantal behandelingen begon ik al verschil te merken, ik kon mijn gevoelens en gedachten beter onder controle houden.

De tips over ademhalen, aarden, rust vinden in je hoofd, groter zijn dan je angst en zelfvertrouwen hebben mij enorm geholpen.

Na een aantal behandelingen, kwam Danielle erop dat ik waarschijnlijk ADD zou hebben. Ze adviseerde mij om een diagnose te laten stellen bij een psycholoog. Ik ben hiervoor naar een psycholoog geweest en zij heeft dit bevestigd.

Het was fijn om te weten dat ik ADD heb en weet er beter mee om te gaan. Ik snap nu waarom ik soms heel verdrietig of humeurig ben, waarom ik moeite heb met druktes en harde geluiden en waarom ik zoveel gedachtes heb. Door al deze tips en hulp ben ik liever geworden voor mijzelf, maar ook in mijn relatie en voor de thuissituatie heeft het invloed gehad.

Ik ben nog niet waar ik wil zijn, maar als Danielle mij niet had geholpen, was ik nog verder van huis geweest.

Ik ben Ronald 54 jaar: hoog gevoelig en heb epilepsie. Ik ben gedurende dit schrijven 3 keer bij Danielle geweest. Gedurende mijn levenslijn heb ik heel veel meegemaakt. Ik ben erg hoog gevoelig en vanuit overmatige prikkels snel oververmoeidheid en ervaar andermans energieën die ik soms niet als prettig ervaar, daarnaast last van innerlijke boosheid, frustraties, angsten en vooral door gevoel van onmacht en heb ik soms last van strijd in mijzelf en daardoor soms een epilepsie aanval.

Danielle beschikt als energetische coach over een unieke gave waarmee zij bij mij in een oogwenk mijn energetische blokkades, belemmerende overtuigingen, angsten, frustraties, stresspatronen, negatieve denk- en gedragspatronen ziet, voelt en weet te ontdekken. Ik word er innerlijk rustiger van en voel mij energetisch meer in balans komen. Dit komt ten goede aan mijn epilepsie verschijnselen waar ik ook wat meer rust in ervaar.

KENNISMAKEN

Is voor jou gevoel en de juiste eerste ‘klik’ ook zo belangrijk? Voor mij ook. Je mag me bellen of appen via 06 1890 3383. Ik hoor graag van je.